top of page

Svedmyrabadets aktiviteter

  • Vattengympa

Vi har gruppträning med olika inriktning: Medel/lätt, lågintensiv, intensiv , Core/styrketräning med redskap och dessutom Ai Chi som är meditativa rörelser. Celso kör härliga Salsa och Discopass, och varför inte testa ett rivigt Tabatainspirerat pass med Andrzej.  Du kan också boka tid för personligt utformat eget träningsprogram. All vattengympa går att anpassa efter dina egna villkor, du märker vilka pass som passar dig. Tänk på att musiken varierar väldigt mellan varje pass och om du är ljudkänslig så kan det vara bra att ha öronproppar. Du kan också låna våra bentyngder eller hantlar till vilket pass som helst, be personal att plocka  fram dem. Observera att detta endast gäller för vattengympa. Det är av största vikt att du tar ansvar för din vattenträning och tränar efter din egen förmåga.

 

  • Gymmet

Vi har ett lite gym med enkel gymutrustning som du som är här som badgäst kan träna i. Du kan boka tid för genomgång av personligt utformat träningsprogram. 

  • Massage

Hos oss så kan du få en härlig och välgörande massage. Vi som masserar är  Andrzej, Celso och Ann-Louise. När du bokar är det bra att vi talar om vad du vill få ut av din massage samt vilka eventuella risker som kan finnas beroende på ditt fysiska och psykiska tillstånd. tänk på att det är en klar fördel för ditt välbefinande om du innan massage har mjukat upp kroppen i bassängen och eller bastun.

Observera att de priser vi har på massage endast gäller badgäster med giltigt badkort.

 

bottom of page